Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже майже 1,4 млн. фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала чергове відверте фото з португальського готелю. Для фотосесії дівчина одягла рожевий купальник-бікіні з флористичним принтом, який ледь утримує пишний бюст. Модель позує на тлі прекрасного пейзажу, хоча і затьмарила його своїм соковитим тілом.

Хлоя Кхан розпустила волосся і притримує його рукою, а на її обличчі яскравий макіяж. Дівчина, млосно дивиться в камеру і пропонує шанувальникам приймати участь у конкурсі, який вона оголосила напередодні ще одним фото. Численні фанати еротичної моделі не втомлюються засипати її компліментами в коментарях, а також виконують умови конкурсу, відначаючи своїх друзів під фото моделі.

"Чудова", "Ти така красива", "Занадто багато макіяжу на носі", "Мені подобається", "Неймовірна", "Як красиво. Ти ніжна принцеса", "Крихітко, ти прекрасна. А цей великий бюст ідеальний", "О, мій бог, у тебе приголомшливе тіло", "Дуже красива, королева бікіні", "Ти найгарячіша дівчина у всесвіті", "Ви виглядаєте шалено красиво" – пишуть захоплені фанати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зайчик Playboy Хлоя Кхан переплюнула Кардашьян. На цей раз Хлоя роздяглася, показавши в Instagram дуже масивні сідниці, над якими попрацювали пластичні хірурги, і задала фанатам важливе питання. "Завжди, коли обертаюся назад, розумію, як далеко зайшла. До речі, мені видаляти тату?", - поцікавилася Кхан у шанувальників.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.