В Африці собака зуміла до заціпеніння налякати лева на очах у його ж самки. Відео було опубліковано виданням Daily Mail.

Ролик зняли в Танзанії. На ньому хижі тварини підходять до собаки, що голосно гавкає і привертає їх увагу. Оператор говорить, що поки їх не відвернув гавкіт, хижа парочка спаровувалась.

Раптом пес атакує лева. Здивований хижак поступається лютим атакам гавкаючого противника і відходить назад. Зрештою пес перестає цікавитися левом і йде геть. Самка ж весь цей час ігнорувала змагання двох тварин.


Нагадаємо, В Африці живе сама кровожерлива кішка на планеті

Черноногая кішка, яка живе в Африці, є найбільш смертоносною кішкою на Землі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Зовнішність цих тварин оманлива - воно має симпатичну округлу мордочку і плямисте забарвлення. Доросла тварина важить 1-3 кг, а довжина її тіла не більше 52 див. Незважаючи на це, це невелика тварина за одну ніч вбиває більше здобичі, ніж леопард за шість місяців.


Як раніше повідомляв "Знай.ua" Розлючена левиця перетворила цирковий виступ в криваве пекло, відео 18+

Кривавий інцидент стався в селі Успенське Краснодарського краю РФ, передає Telegram-канал LIFE SHOT.

Під час подання несподівано для всіх осатаніла левиця вчепився кігтями в обличчя 4-річної дівчинки. Знівеченого дитину госпіталізували з численними укусами.


Також "Знай.ua" писав про те, що археологи виявили останки найдавнішого хижого істоти

На півдні Німеччини дослідники виявили унікальний добре збережений скелет м'ясоїдною риби, яка жила на Землі близько 150 мільйонів років тому. Риба-хижак схожа на сучасну піранью. У неї були гострі, як лезо зуби, якими вона розривала плоть жертви.

Поруч зі скелетом археологи знайшли останки постраждалих від кровожерливої рибки. Про це повідомляє журнал Science.

Варто відзначити, що скам'янілість виявили в 2016 році в тих же родовищ вапняку на півдні Німеччини, де були знайдені останки знаменитого пернатого динозавра Археоптерикса (Archeopteryx).