Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Але в цей раз вирішила трохи прикрити їх під одягом.

Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала миле фото, на якому немає звичних її фанатам голих частин тіла. Дівчина сфотографувала себе сама, але вийшло дуже симпатично. Чері позує в чорному топі на блискавці, поверх якого одягла білу кофту з флористичним принтом. Але, як би модель не хотіла приховати декольте, шанувальники все ж побачили її груди. Волосся Ани розпущене в стильній укладці, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії фітнес-модель вирішила влаштувати конкурс, в рамках якого роздасть підписникам по сто доларів. Цю акцію Ана Чері приурочила до Дня подяки. Дівчина пообіцяла особисто вибрати трьох осіб з коментарів і послати їм гроші. Зробить вона це в понеділок. Фанати не пройшли повз і почали коментувати нову публікацію на сторінці моделі.

"Чудова посмішка", "Ана, ти дуже гарна", "Люблю твою усмішку, крихітка", "Дуже гарні груди і мила усмішка", "Ти дуже гарна, а твоє обличчя яскраве і солодке. Ти найкраща, мені дуже подобається це фото", "Кожен день ти виглядаєш все краще, Ана", "Хороші вихідні, і я сподіваюся, що у вас теж!", "Ви абсолютно прекрасні. Я ніколи не чув про ангела, що живе у світі. Але тепер я вірю", "Виглядає відмінно!", "Красива жінка", "Дуже миле фото", "Чарівна, весела і чарівна", "Це безумство, скільки у вас лайків за лічені секунди", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ані Чері.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.