Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже майже 1,4 млн. фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала чергове відверте фото, на якому позує повністю голою у ванній з прозорою водою. Дівчина без сорому зняла з себе весь одяг і забралася в повну ванну чистої прозорої води. Найінтимніші місця Хлоя звичайно прикрила руками, а волосся, заплетене в косу, спустила за бортик ванни. Дівчина лежить у спокусливій позі так, що шанувальники можуть оцінити її струнку фігуру і довгі ноги.

Геолокація до фотографії свідчить про те, що модель відпочиває в португальському готелі. Вона і раніше вже публікувала фото з цього місця. До речі в першому з трьох фото Хлоя запустила конкурс для шанувальників, другим фото вона підбадьорювала фоловерів приймати участь у конкурсі. А тепер анонсувала оголошення результатів.

Раніше повідомлялося, що зайчик Playboy Хлоя Кхан переплюнула Кардашьян. На цей раз Хлоя роздяглася, показавши в Instagram дуже масивні сідниці, над якими попрацювали пластичні хірурги, і задала фанатам важливе питання. "Завжди, коли обертаюся назад, розумію, як далеко зайшла. До речі, мені видаляти тату?", - поцікавилася Кхан у шанувальників.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.