24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію з супермаркету, на якій позує сидячи навпочіпки біля вітрини з шоколадками. Дівчина прийшла до магазину в короткому білому топі, який відкриває її величезне декольте, а також у синіх обтягуючих джинсах. На її ногах білі кеди.

Дівчина позує біля вітрини з шоколадками, і навіть тримає декілька в руці. У підписі до фотографії Альона написала: "З солодким тільки фоткаюсь, а не їм". Шанувальники охоче їй вірять, адже маючи таку фігуру, її треба тримати у формі, що у Омович відмінно вдається. Фолловери активно обговорюють нову публікацію в записі моделі і засипають її компліментами.

"Чому не їси?", "Ну ти просто красуня. Захоплююся твоєю силою волі", "Мені б таку силу волі", "Альон, а що ти взагалі їси? Тільки фоткаєшся", "Блін, яку витримку треба мати щоб не схомячити кіндер", "Ви дуже красива", "Не можу намилуватися твоєю красою", "А чим заміняєш солодке і як тримаєшся?", "Взагалі не їси? Чи ти просто не любиш солодке?", "Дуже красиво!", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Дивна жінка, фото грудей, натягнутого обличчя. Жодного фото людського, де є життя, люди, діти, природа, зациклена на собі. Намагається щось довести собі, невпевнена, з низькою самооцінкою, готова 1001 раз перекроїти себе заради псів, саме таких і притягує такий типаж, а потім сидить і страждає, що нікого поруч немає, всі фото як реклама борделю. Хочеш бордель в життя – отримуй. Схиблена і хвора на голову дівчина. До психолога терміново, поки не пізно, хоча вже "Майкл Джексон", - написав одна з підписниць.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.