Елізабет Тейлор – відома актриса, яку вважають однією з найкрасивіших у світі. Вона вабить особливим шармом і приваблює незвичайною зовнішністю. Все це жінка отримала завдяки незвичайному явищу – генетичної мутації.

Вона проявилася ще в дитинстві. Тоді батьки з жахом віднесли малу Елізабет до лікаря. Він пояснив, що у дівчинки подвійний ряд вій, тому вони такі густі. Це рідкісне явище, але воно не є захворюванням.

Коли дівчинці виповнилося півроку, змінився колір її очей. На рідкісний, майже унікальний, незвичайний – фіолетовий. Причиною змін сталася генетична мутація під назвою "походження Олександрії". Такі люди народжуються з синім, карім або сірим кольором очей, але з часом він стає наближеним до фіолетового.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цей процес займає близько шести місяців. Коли дівчина чи хлопець досягає статевого дозрівання, колір очей стає більш темним або набуває синього відтінку. На зір це ніяк не впливає.

Завдяки такій незвичайній мутації Елізабет стала неймовірно популярною. Її зовнішністю захоплюються мільйони.

Портал "Знай.uа" вже писав про Гаррі Тернера, володаря найеластичнішої шкіри у світі

Читайте також: українська Кардашьян показала нормальне фото в одязі

Нагадаємо: "грязнуля" не мився вже більше 60 років