24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Але цього разу Instagram-модель вирішила здивувати фоловерів фотографією в звичайному одязі. Так, Альона сфотографувалася у яскраво-червоному костюмі і білій блузі. Точніше на ній тільки брюки від костюма, а ось піджак дівчина тримає в руці. Але навіть прикривши силіконову красу, модель все-одно залишається сексуальною.

Дівчина стоїть у спокусливій позі, демонструючи татуювання-рукав. На ній яскравий макіяж, на голові розпущене волосся. А от руку з тим самим татуюванням дівчина задерла до голови. У підписі до фотографії Альона запитала у шанувальників: "Мені личить класичний стиль?". Фолловери не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Омович.

"Дуже личить", "Beautiful", "Тобі дуже красиво", "Тобі, здається, все підійде, навіть якщо мішок картоплі одягнеш", "Так, дуже", "Так, дуже красиво", "Бомба", "Ні", "Дуже личить", "Тобі личить!", "Звичайно, навіть не сумнівайся", "Не важливо, що одягнене, а важливо на кого", "З гарною фігурою і красивим личком – все личить", "Однозначно, так!" "Дуже личить", "Як по мені, він універсальний для всіх", "Шикарна, але дуже худенька", "Круто виглядає, а особливо те, що він червоний", "Тобі все личить. Хоч мішок одягни, буде красиво", "Гарно, але краще в обтяжечку твої речі. Виглядає великим і приховує форми", - пишу шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.