Еротичний гороскоп на 20 листопада Овен

Сьогодні вашому партнерові буде дуже складно вибрати правильні ласки і пози. Щоб це незнання не перетворилося в холодність і зіпсований вечір, вам варто допомогти йому, показавши приклад.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Телець

Якщо ваш партнер сьогодні відмовляється від вашої пропозиції сексу, краще не намагайтеся його переконувати. Якщо навіть переконаєте, то він буде ставитися до цього тільки, як до послуги.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Близнюки

Сьогодні вам потрібно наперед продумати як будете вести себе. Інакше любовна гра може стати некерованою і закінчитися вельми плачевно.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Рак

Ваш партнер не сильно буде проявляти ініціативу, так що потрібно брати цю вежу штурмом. Можна навіть додати в прелюдію трохи грубості.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Лев

Не забувайте, що зазвичай секс заснований на довірі один до одного. Ви здивуєтеся, на скільки вмієте вгадувати і розуміти всі приховані фантазії партнера. А він відповість вам взаємністю.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Еротичний гороскоп на 20 листопада Діва

Якщо сьогодні бачите, що встали не з тієї ноги, то зірки рекомендують вам повернутися назад в ліжко і почати день з еротичної ноти. Тоді наступного разу і нога буде правильна.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Терези

Сьогодні ви будете дуже скандальними і збуджувати вас теж будуть конфліктні і стервозні люди. Так що секс буде більше схожий на сутичку хижаків.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Скорпіон

Денне світло не допоможе вирости вашій пристрасті. А ось під покровом ночі ви розкриєтеся як ніколи раніше, а ваша фантазія пуститься у всі тяжкі.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Стрілець

Раніше в ваших стосунках було затишшя без сварок і докорів, але неприємні моменти просто накопичувалися і не оголошувалися. Сьогодні ж потрібно відкрито поговорити про цей сніжний ком, інакше ваші любовні відносини будуть морозно холодними.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Козеріг

Якщо раніше ви намагалися підучити партнера, як з вами треба обходитись, то сьогодні він стане просто майстром. Будьте готові до сильних відчуттів і включіть музику голосніше, щоб заглушити наступні звуки.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Водолій

День розпочнеться з бадьорого настрою і готовності шукати любовні радості хоч на краю світу, але ввечері голова буде забита буденними проблемами і ні на який край вже йти не захочеться.

Еротичний гороскоп на 20 листопада Риби

Не факт, що вам сьогодні перепаде хоч який-небудь секс, але вас буде гріти думка, що вам є з ким розділити ложе. А фантазія буде підкидати все більш цікаві картинки.

Як раніше повідомляв Знай.ua , дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, знайдена найбрудніша людина в світі, яка не милась 60 років.

Також Знай.ua повідомляв про те, що існує 5 типів імен, якими ні в якому разі не можна називати дитину.