Американка Аманда Йетс Гарсіа (Amanda Yates Garcia), нарекла себе «Оракулом з Лос-Анджелеса» і трьохсотлітньою відьмою. Зазвичай жінка бере по 100 доларів за годину ворожіння або сеанс цілительства, однак у цей раз поділилася з користувачами мережі секретами любовної магії абсолютно безкоштовно. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Як виявилося, вона заговорює клієнтів на кохання, успіх і захист від пристріту. Для привороту Аманда часто просить клієнтів принести фотографію коханого або подарунок, отриманий від нього.

Аманда Йетс Гарсіа

Примітно, що в 2017 році Гарсіа заявляла, що наклала чари на президента Сполучених Штатів Дональда Трампа, щоб він «перестав шкодити іншим людям».

Крім того, вона розповіла, що відьми давно не використовують міфічні інгредієнти на зразок око жаби, і дала пораду, як приворожити нового коханого в домашніх умовах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, для цього потрібно з молодого місяця щодня приймати ванну з білими квітами і маслом гарденії. Гарсія підкреслює, що необхідно тримати неподалік рожевий кварц і чорний турмалін.

«Після водних процедур слід злити воду, але не залишати ванну кімнату, поки ванна повністю не спорожніє», — додала відьма.

Після цього треба написати на папері: «Силами моєї внутрішньої богині я привертаю до себе нове кохання, того хто цінує...», а потім озвучити вголос шість своїх позитивних якостей.

Відповідно до її порад, в повний місяць треба спалити папір на рожевій свічці з маслом гарденії. Вона повинна догоріти повністю в присутності людини, що здійснює ритуал. Для того, щоб закінчити обряд, варто взяти попіл, змішати його з воском і помістити це в землю у рослини, розташованої неподалік від будинку.

Гарсіа переконує, що саме таким способом можна залучити до дому людину, яка буде цінувати найкращі якості тої, що просить. При цьому жінка не дає гарантій, що даний обряд спрацює.

Нагадаємо, що у деяких випадках страшні монстри можуть представляти або символізувати певні захворювання.

Як повідомляв портал Знай.uа, полювання на відьом, інквізиція, мракобісся, криваві ритуали - все це пам'ятають стіни середньовічних замків.

Також портал Знай.uа писав, що американська Церква Сатани подала до суду на Netflix через образу почуттів вірян.