У США знайшли дівчинку Еммі Аллан, яка дуже схожа на Емму Уотсон в дитинстві. Її постійно приймають за її героїню з "поттеріани" Герміону Грейнджер, і сама вона не дуже рада цій подібності. Про це пише The Sun.

Дев'ятирічна дівчинка дуже схожа на голлівудську актрису в дитинстві. Однак сама вона не сильно радіє подібності.

Дитина страждає через підвищену увагу оточуючих до неї і зізнається, що сама б воліла, щоб її не плутали з Герміоною, а з іншою героїнею Уотсон - Белль з Красуні і Чудовиська.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мати дівчинки, 28-річна Шерелле Аллан, розповіла, що схожість почали помічати ще три роки тому. Друзі Еммі навіть дали їй прізвисько Герміона.

Шерелле допускає, що з роками ця схожість піде і дівчинка буде виглядати зовсім інакше, ніж Емма Уотсон.

Раніше ми писали, що відома британська актриса і фотомодель Емма Уотсон часто тішить своїх шанувальників новими фотографіями Instagram. Цього разу зірка попозувала фотографу в милому платтячку і виклала це в мережу.

Так, на фотографії героїня саги про Гаррі Поттера, яка відома як Герміона, позує сидячи на стільчику зі склянкою в руці. Для фотографії Емма зайняла звабливу позу, сидячи з широко розставленими ногами, а руку зі склянкою вона поклала на коліна. Актриса одягла коротеньке світле плаття з абстрактним принтом, який ледь прикриває її стрункі стегна.

Також ми повідомляли, що голівудська модель і актриса Меган Фокс, відома своєю винятковою сексуальністю, на Хеллоуїн вирішила зачарувати своїх шанувальників. На цей раз – у прямому сенсі. Актриса вбралася подружкою Гаррі Поттера – Герміоною Грейнджер.

Раніше повідомлялося, що Герміона перетворилася на Диво-жінку і запалила з Йодо.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що серце 28-річної Емми Уотсон знову вільне.

Також портал "Знай.uа" писав, що Емма Уотсон розповіла, що пережила у своєму житті весь арсенал сексуальних домагань.