Зіграти в гру в жанрі шутера від першої особи мрія будь-якого геймера. А зробити це вдома, та ще й у відмінній компанії практично ідеально. Про це знала молода американська парочка, яка вирішила зіграти на приставці в шутер Call of Duty Black Ops 4. Однак, несподівано їх будинок оточили копи, в квартирі почали проводити жорсткий обшук. Як повідомляє інформаційний портал Times Now, сусідка поскаржилася, що їхні будинки були чутні крики.

Відомо, що незвичайний інцидент стався в місті Диленд, штат Флорида, 16 листопада. Сусідка, яка жила в сусідньому будинку від пари набрала 911 і повідомила диспетчеру, що чує "звуки бійки і крики".

Як повідомила пильна сусідка:

""Моя сестра виходила покурити і почула жіночий крик: "будь Ласка, не вбивай мене", і репліку: "Це моя пушка, віддай її мені"".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Правоохоронці, які прибули на місце події оточили будинок і постукали в двері. До речі, на той час криків вже були не чути. До них вийшла дуже здивована дівчина. Вона пояснила, що разом з хлопцем грала в шутер, а до приїзду поліції вони вже лягли спати. При обшуку в будинку не було виявлено ні зброї, ні трупів, ні слідів насильства.

Один із сусідів пари зізнався поліцейським, що теж чув крики, але не вважав, що хтось знаходиться в небезпеці.

Нехай цього разу сусідка помилилася і викликала поліцейських даремно. Однак, небайдуже ставлення до оточуючих може врятувати чиєсь життя. Варто завжди про це пам'ятати.

Нагадаємо, американець Фаустіно Лимон Молодший нещодавно прославився в мережі завдяки всього одній п'яній витівці. Чоловік влаштував грандіозну фотосесію для картопляних оладок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопцю по імені Ерікас Малишаускас і його дівчині Гінтарі Печките прийшла в голову незвичайна ідея. Вони вирішили замінити всі знімки в магазині своїми власними. Хлопці пояснюють це тим, що розвішані в залах фотографії здаються їм занадто нудними, простими і штучними.

Також "Знай.uа" писав, Данді Хлоя Коуен випадково дізналася, що її однокурсниця, з якою вона практично не була знайома, останні два роки перетворювалася в її онлайн-клон.