В Шотландії сталося щось приголомшливе. Фотограф на ім'я Іарлаф Флінн сфотографував величезну зграю скворцов, які буквально на мить зібралися у вигляді величезного їжачка. Варто зазначити, що замість ока у нього був місяць. У зграї виявилося близько 60 тисяч скворцов.

Фотограф родом з Единбурга зняв зграю в невеликому шотландському містечку Gretna, який розташований в 100 кілометрах від столиці. Хлопець спеціально приїжджає сюди щороку 10 років поспіль. Його мета – спостерігати за захоплюючими танцями птахів у небі, яка зветься мурмурацией. Прийнято вважати, що шпаки розміщуються на небі в тому положенні, в якому вони зможуть бачити все навколо, навіть перебуваючи в середині зграї.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Иарлаф розповів про те, що він і раніше робив вдалі знімки. Але фотографія їжака, зроблена в цьому році, – одна на мільйон. Фотограф нею пишається. І не даремно, адже це справжній шедевр.

Раніше портал "Знай.uа" писав про милу панду, реакція якої на сніг підірвала весь Інтернет

А також про голуба, який кадрив самку, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння

Нагадаємо: п'яні птахи почали громити місто