24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує разом з подругою. Дівчата активно приміряють нові наряди в магазині, а у підписі до фото Альона Омович зробила рекламу цього магазину. На одному з фото модель позує у світлому теплому платті, яке оголяє довгі худі ноги, а на другому Альона приміряла довгу джинсову куртку з хутром, яку одягла поверх сріблястого комбінезона.

Дівчата грайливо фотографуються в дзеркалі роздягальні магазину. Обидві з яскравим макіяжем та розпущеним волоссям. "Які з цих образів нам йдуть більше? 1 або 2? Дівчатка не забуваємо, що в @lior_boutique сьогодні багато новинок по величезних знижок", - підписала знімки Омович. А підписники у соцмережі почали обговорювати нову публікацію на її сторінці. Багато пишуть Альоні компліменти, але є й ті, хто не в захваті від такої силіконової краси.

"Олена красива, а подруга еб*ло як цегла", "Та мені здається, що якщо ви одягнетеся у бабу Параску, все одно ох*єнно буде", "Дві снігуроньки", "Обидва образи круті", "Альона, у скільки років ви вийшли заміж?", "Худенькі класні ніжки", "Яка худенька", "Перший образ, а ноги ідеальні", "Що з ногами?", - пишуть шанувальники в коментарях до фотографій на сторінці Омович.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.