Не так давно, в американському місті Дербі, штат Вермонт, невідомий чоловік відправився в супермаркет Walmart - і зробив неймовірно щедрий жест. Про це розповіла мешканка США Джулі Гейтс на своїй сторінці в Facebook, якій пощастило зустріти благодійника.

Так на касі до Джулі підійшов незнайомець і заявив, що має намір заплатити за всі її товари. І вона може взяти все, що завгодно. Спершу Гейтс подумала, що чоловік не в собі - і продовжила робити покупки.

До неї долинали уривки фраз покупців про те, що хтось сьогодні оплачує всі замовлення і покупки клієнтів, але вона не надала їм значення.

Однак коли вона повернулася, невідомий, як і раніше стояв біля каси. Він дочекався, поки відвідувачка викладе всі товари, після чого оплатив покупки своєю карткою. Сума покупки становила 200 доларів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коли дівчина запитала, хто взагалі може дозволити собі таку щедрість. Чоловік відповів: "Санта".

Вчинок незнайомця зворушив Джулі до сліз.

"Я запитала його ім'я. Він назвав себе Кріс Крінгл і пішов. Єдине, що я бачила, це його відхід! Кожний, хто був у цей день проїздом в Walmart в Дербі, повинен зателефонувати в магазин і перевірити оплату. Я думаю, він оплатив покупки всім !!!! Я просто хотіла ще раз подякувати цьому незнайомцю!!!", - написала Гейтс.

Її пост зібрав близько 1,2 тисячі лайків, поділилися ним більше тисячі разів.

Так вдалося дізнатися, що дійсно в той день всі здійснені покупки в Walmart були оплачені одним чоловіком.

"Серце просто тане! Цей чоловік знає істинний сенс Різдва! Ви, добрі люди, гідні цього!", ― прокоментував Sherry Eldred Mcclellan.

"Дивно, я тільки що подзвонила в Walmart. Співробітниця магазину сказала, що мої покупки оплачені, і я можу забрати їх у будь-який час. Я запитала, хто за них заплатив, вона сказала мені, що "Санта"", ― поділилася користувач Керрі Інгаллс.

Варто відзначити, що подібні Санта Клауси не рідкість в Америці, і щороку з'являються в супермаркетах Walmart під Різдво. У минулому році невідомий житель штату Пенсільванії оплатив в супермаркеті Wallmart всі відкладені товари. Він порадував 200 сімей, сплативши товари на загальну суму в $40 тисяч.

А нам залишається тільки радіти за інших і сподіватися, що і в нашій країні коли-небудь з'явитися такий Санта.

The most amazing thing happened today..... I was at the Walmart in Derby, Vermont grabbing a Sim card I had shipped to...

Geplaatst door Julie Ann Gates op Donderdag 15 november 2018

Нагадаємо, ці тяжкохворі люди зважилися жити на повну котушку до останньої миті. У них є чому повчитися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", креативний чоловік "найняв" видр, щоб зробити коханій пропозицію.

Також "Знай.uа" писав, як влаштувати свято так, щоб діти вас не зненавиділи.