Патріка Генрі Хьюза без сумнівів можна назвати унікальною людиною. Він народився без очей і без здатності повністю випрямити руки і ноги. Через це він не може нормально пересуватися. Для того, щоб виправити сколіоз, йому зробили операцію, прикріпивши до хребта металеві стрижні. Хлопцеві довелося пройти через безліч труднощів і проблем на своєму шляху, але він гідно з ними впорався.

Патрік вирішив присвятити своє життя музиці. Він довів усім, що проблеми зі здоров'ям не можуть цьому перешкодити. Він почав займатися співом, освоїв гру на трубі і фортепіано. Завдяки підтримці та допомозі батька хлопець приєднався до страйкарів оркестрам школи музики Луисвиллского університету. Він брав участь у різних концертах.

Цілеспрямований хлопець став успішним вокалістом, трубачем і віртуозним гравцем на піаніно. Він виграв безліч конкурсів, отримував нагороди і призи за свої старання і талант. Його історією ділилися телевізійні канали і видання. Така величезна сила волі і духу не може залишитися непоміченою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав про хлопчика, який втратив зір, але почав "бачити" вухами

А також про актера, який досяг приголомшливих висот, незважаючи на хворобу Паркінсона

Як повідомлялося: ці тяжкохворі люди роблять приголомшливі і божевільні вчинки