Королева Йорданії разом з дітьми, прибула в британську столицю з офіційним візитом. Королева та її донька Ісмаїл сильно здивували публіку новим екстравагантним вбранням, яке вони обрали для виходу у світ.

Завдяки повідомленням британських ЗМІ стало відомо, що королівську сім'ю приїхати до Лондону змусила особлива родинна подія. Так, король Абдалла II разом з дружиною, сином і старшою донькою приїхали до Великобританії, щоб відзначити з молодшою дочкою її вступ до військової академії.

Знімки зі святкового вечора королева виклала в Instagram.

Відомо, що 18-річна Сальма пішла по стопах своєї сім'ї. Вона вступила в Королівську військову академію, яку кілька років тому закінчив її старший брат, а в 80-х починав кар'єру батько-король.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що для українських виробників модного одягу з'явилися дуже мотиваційні новини. Так, королева Йорданії Ранія Аль-Абдулла вийшла у світ в одязі українського бренду Flow The Label. Відомо, що український наряд королева одягла з нагоди зустрічі з жінками-активістками. Про це стало відомо завдяки фото з зустрічі опублікованому в офіційному "королівському" акаунті Instagram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ні для кого не секрет, що королева Ранія є улюбленицею всіх жителів Йорданії. Після одруження з королем Абдаллою II вона активно впроваджує власні проекти і піклується про медицину, освіту і культуру в своїй країні. Тому королева досить часто відвідує наукові або світські заходи.

Так, в понеділок, 17 вересня, дружина монарха представила свій освітній проект, який вдосконалює методи навчання в школах Йорданії і зробить освіту більш доступною для населення.

Нагадаємо, заміж за принца: оновлений список найбажаніших холостяків.

Як повідомляв Знай.uа важливе таїнство: на що Меган Маркл пішла заради принца.

Знай.uа писав, строгі і звабливі: самі гарячі штучки світової політики.