Море веселощів і святкового настрою вже зовсім близько: на порозі Новий рік. Саме час дізнатися про те, як залучити удачу в свій будинок. Кажуть, багатьом ці способи дійсно допомогли. Повідомляє Clutch.

Чистий дім — запорука успіху

Перед святом проведіть генеральне прибирання в будинку. Позбавтеся від усього накопиченого мотлоху, викинувши непотрібні вам речі. Разом з ними ви позбудетеся від усього негативу, який накопичився за рік, як від непотрібного баласту. Крім того, це відкриє вам дорогу до нових можливостей і грошових потоків.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правильно оформляємо новорічний стіл

На ньому має бути 12 страв — вони будуть символізувати 12 місяців, кожен з яких ваш дохід буде стабільно збільшуватися. І не забудьте красиво оформити святковий стіл: посуд повинна бути красивою і, бажано, дорогий. Дешева проста посуд може негативно позначитися на матеріальному стані в наступному році.

Достаток новорічного столу стане запорукою грошового достатку в наступному році.

Прикрашаємо ялинку з користю

Прикрашати ялинку поодинці не варто: набагато краще, якщо цим займеться вся сім'я. Нехай кожен, хто вішає на ялинку кулька, загадує бажання. Так треба проробити з усіма іграшками, поки новорічне деревце не буде повністю прикрашене. Для верхівки на ялинку варто придумати особливе, дуже важливе для всіх, бажання. Тому про нього варто домовитися заздалегідь.

Щоб всі жили в достатку

Якщо бажаєте своїй сім'ї багатства і достатку — сервіруючи святковий стіл, підкладіть кожному під тарілку монетку. Це допоможе залучити в життя гроші.

Магічні прикраси

Прикрашаючи ялинку, важливо приділити увагу іграшкам: кожна з них може символізувати щось своє. Наприклад:

Цукерки - їх вішають для "солодкого" життя і достатку. Дуже хорошою прикметою вважається з'їсти з ялинки цукерку саме в новорічну ніч.

Монети - призначені для залучення в будинок багатства і достатку.

Дитячий носочок або брязкальце - такі речі вішають на ялинку сімейні пари, які мріють про поповнення. Колір штучки буде вказувати на бажану стать майбутньої дитини.

Нагадаємо, який наряд зробить свято незабутнім і приверне успіх.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці поради допоможуть тобі змінити мислення і поліпшити своє життя.

Також "Знай.uа" писав, українська столиця готується до Нового року з вражаючим розмахом: вулиці прикрашають новорічним декором, мерехтливими ліхтариками і яскравими ілюмінаціями. Головною героїнею центральної площі стає чудова ялинка.