Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже майже 1,4 млн. фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала чергове відверте фото, на якому позує в рожевому латексному платті, яке сильно обтягує її фігуру і ледь стримує силіконові груди. Дівчина прийшла на вечірку разом з подружками, які також вбралися в коротенькі рожеві сукні. На фотографіях дівчата позують за столом з алкоголем і веселяться.

Судячи з підпису до фото, який залишила модель, вони з подругою відвідали Барбі-вечірку на честь дня народження однієї з дівчат. І шанувальники охоче цьому вірять, адже коротеньке рожеве плаття Хлої дійсно робить її схожою на Барбі. Волосся дівчини розпущене, а у вухах величезні сережки-кільця. На обличчі, як зазвичай, щільний шар штукатурки. Шанувальники не залишилися байдужі до нової публікації Кхан і почали активно її коментувати.

"Я готовий бути офіціантом на цій вечірці", "Я б точно вибрав тебе, ти найсексуальніша жінка, ти виглядаєш приголомшливо", "Чому дівчина зліва така блискуча?", "Ти виглядаєш так весело", "Я би не проти провести кілька годин з брюнеткою зліва", "Солодка і чарівна Хлоя Кхан", "Стільки гарячих дівчат на одній фотографії", "Тобі так гарно в рожевому!", "Виглядаєш бездоганно", "Ви виглядаєте зовсім красиво в цьому платті", "Дуже красива і сексуальна дівчина", "Я єдиний, хто вважає, що вона дійсно потворна і виглядає як інопланетянин?", - пишуть шанувальники Кхан в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.