Сексуальность і чуттєвість - це ті якості, які жінка може в собі розвинути. Для того, щоб прискорити процес, дотримуйся слушних порад і все вийде. Передає Clutch.

Будь впевненою в собі і приймай своє тіло

Чоловік ніколи не буде з жінкою, яка йому не подобається візуально, тож знай, що твоєму партнерові подобається твоя фігура з усіма недоліками. Залишилося тільки навести порядок в голові. Якщо тобі не вистачає впевненості в собі - займися спортом. Це допоможе тобі полюбити своє відображення у дзеркалі.

Піддайся імпульсу

Експериментуй з позами, з місцями. Виявляй інціативу, але давай чоловікові залишатися головним. Постарайся абстрагуватися від усіх "добре" і "погано", якщо вам з партнером щось подобається, сміливо робіть це в ліжку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Не роби те, що не приносить задоволення

Секс — приємності для обох. Якщо твій партнер любить конкретну позу, а тобі вона не зовсім подобається, попроси удосконалити рухи. Скористайтеся фантазією і зробіть улюблені пози кращими.

Не принижуй партнера

Кожна пара періодично стикається з проблемами в ліжку, це нормально. Якщо у вас щось не вийшло, постарайся підтримати партнера добрими словами. Сексуальна невдача — не привід принижувати коханого. Це ж не підсумковий іспит.

Практикуй візуальний контакт під час сексу

Багатьох чоловіків це дуже збуджує. Пристрасний погляд може сказати набагато більше, ніж слова. Спробуй.

Будь собою

Ідеальна коханка - це розкута жінка, яка впевнена в собі і чітко знає, чого вона хоче. Використовуй всю свою сексуальність наповну і тобі забезпечені яскраві оргазми.

Нагадаємо, 23 листопада – один з найпопулярніших днів для інтриг "на стороні" в цьому році. Це можна пояснити як холодною погодою, так і останньою можливістю "невірним" як слід погуляти перед довгими вихідними.

Раніше Знай.ua повідомляв, психолог Левковська Юлія позначила 6 основних стадій сімейного життя і розповіла про те, як пережити кризи, які зустрічаються на життєвому шляху.

Також Знай.ua писав, стрес зменшує сексуальний потяг як у чоловіків, так і у жінок.