Приблизно 2 місяці тому в Омську сталося дещо неймовірне. В скляні двері місцевої ветеринарної клініки Авета постукав породистий голуб по імені Френк. Він був поранений і потребував допомоги, про що і попросив лікарів. Ця дивна картинка вразила абсолютно всіх!

Фахівці зробили Френку рентген і виявили у нього перелом плечової кістки. Вони вирішили перенаправити його в іншу клініку, де працює досвідчений ветеринар, який спеціалізується на пташиних хворобах. Там лікарі провели серйозну операцію.

Перелом виявився закритим, тому уламки кісток довелося зафіксувати спеціальної спицею. Ветеринари повідомили, що самопочуття голуба істотно покращився. Ввечері після операції він почав пити, їсти і махати травмованим раніше крилом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Через 5 тижнів спицю з крила Френка дістали. Відпускати його поки не збираються – він повинен повністю відновитися. Незабаром голуба збираються відправити до місцевого зоомагазин. Ветеринари сподіваються, що тут він зможе знайти нову родину. Швидше за все, раніше птах жила в голубнику.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про те, що цуценя, яке вкусило поліцейського, звільнили

А також про блог пухнастого джентльмена з бездоганним смаком

Нагадаємо: рудий кіт подарував рибці яскравий танець, а вона його проігнорувала