В американському місті Мілуокі застрелили 13-річну дівчинку по імені Сандра Паркс. Її мама каже про те, що приблизно в 8 вечора її донька пішла в свою кімнату дивитися телевізор. Через деякий час вона вийшла звідти з страшними словами: "Мамо, мене застрелили". Перестрілка проходила на вулиці. Одна з шалених зловісних куль влучила у вікно кімнати дівчинки і позбавила її життя.

За два роки до цього Сандра написала чудове есе, в якому розповіла про проблеми збройного насильства і виступила проти нього. У її рідному містечку люди досить часто гинуть від подібних злочинів.

У місті, в якому я живу, щодня можна спостерігати приклади заворушень. Маленькі дівчатка та хлопчики стають жертвами збройного насильства, яке не має ніякого сенсу. Ми повинні навчитися піклуватися один про одного, навчитися бути чуйними, розуміючими і при необхідності ставати на місце інших.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка
Показати ще

Восьмикласниця не втрачала надію. Вона щиро вірила в те, що люди зможуть навчитися терпіння і доброту, перестануть вбивати і почнуть допомагати один одному. Робота дівчинки брала участь у конкурсі, і вона стала призовий.

Після жахливої події поліція заарештувала 26-річного хлопця Ісаака Барнса. Він ховався в будинку по сусідству в шафі. Йому висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві. Передбачається, що він мав намір стріляти в колишню подружку, але куля випадково потрапила в безневинну Сандру.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, як не набрати зайву вагу на роботі

А також про Месси, який поділився відеозаписами з кумедними танцями своїх дітей

Нагадаємо: каналу BBC довелося заретушувати деякі місця героїні фільму