1. Будьте обережні у виборі напоїв. Відмовтеся від содової і солодкого пиття. Вони дуже привабливі і допомагають підтримувати бадьорість протягом дня, але в них багато калорій і немає ніякої користі. Замість кави можна підбадьоритися зеленим чаєм. До того ж, варто вибирати напої без кофеїну - звичайна вода або сік відмінно підійдуть.

2. Пийте багато води. Проста вода корисна для організму, а ще вона допомагає менше думати про лимонаді, каву та алкоголь. Більше того, ви станете частіше відвідувати туалет – спалите кілька калорій по дорозі туди і назад. До того ж, вона створює короткочасний ефект ситості, що може вас врятувати, якщо забули лоток з коханою корисною їжею!

3. Руки геть від солодощів! Так, це дуже смачно, але солодощі погано втамовують апетит – скоріше, тільки змушують хотіти все більше і більше. Замість того, щоб перекушувати шкідливими бутербродами з автомата, візьміть з дому більш корисну їжу. Навіть нарізані овочі набагато краще всякий бутербродів з копченою ковбасою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

4. Гуляйте по офісу і потягуйтеся частіше. Зробіть зарядку. Потанцюйте небагато. Колекція смішних над колегами. Просто рухайтеся! Переривається кожну годину, щоб трохи розім'яти тіло. Це допоможе спалити кілька калорій. Та й взагалі, сидяча робота користі не приносить, а розім'ятися ніколи зайвим не буває.

5. Робіть зарядку прямо в кріслі. Є багато сайтів, які пропонують хороші вправи для виконання сидячи. Ви можете навіть відшукати пару гантелей. Існують комп'ютерні програми, які нагадують вам перерватися і виконати кілька певних вправ, щоб ви не вичерпалися через кілька днів.

Нагадаємо, що вчені вважають, що низьковуглеводні дієти можуть привести до зниження розумової активності.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато жінок мріють про те, щоб їсти все підряд і не поправлятися. Виявляється, фахівці вже впритул наблизилися до того, щоб винайти такий "навичка".

Також портал Знай.uа писав, що вживання в їжу зелених листових, помаранчевих і червоних овочів, ягід і апельсинового соку перешкоджає втрати пам'яті.