Перед настанням Нового року 2019 потрібно позбутися від того, що є якорем в житті. Роздати максимальна кількість боргів і по можливості позбутися від усіх кредитів.

Такі рекомендації дає екстрасенс і ясновидиця Ярослава Федорова.

Вона переконана, що не можна забувати про ті речі, які ви позичили у кого-то на час. Адже твердження, що в Новий рік не можна йти з боргами – вірне.

Дуже важливо в період оновлення року позбутися від мотлоху і старих, непотрібних речей у будинку. Тобто варто перебрати одяг і викинути без жалю ту, яку ви вже не надінете. Позбутися, нарешті, від покладів старих газет та іншого.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Особливу увагу варто приділити емоційній сфері і залагодити всі конфлікти і розбіжності з оточуючими. Попросити вибачення у тих, з ким ви сварилися за рік, що минає. Деколи можна зробити це письмово або навіть подумки.

І самому відпустити всі образи і не тримати їх у серце. Вам відразу стане легше жити.

"Енергетично образи і обурення людей, які розраховували на обов'язковість і порядність тих, кому вони зробили добру послугу, можуть принести чимало неприємностей", - зазначила експерт.

Важливо в цей період не тільки відпустити погане, але й згадати все хороше, що сталося за рік.

Нагадаємо, жахливі пророцтва Ванги для України починають збуватися, що далі? Ванга робила лякають передбачення, але не називала конкретних дат.

Як повідомляв Знай. ua, астрологи розкрили секс-секрети знаків Зодіаку. Від темпераменту людини залежить те, як він веде себе в ліжку і наскільки легко приємно з ним.

Знай. ua писав про п'ять сильних жінок світу цього, які підкорили неймовірні вершини. Сильні, незалежні, та ще й багаті. Ці жінки досягли неймовірних висот. І довели, що жінкам під силу керувати великими корпораціями.