Мет народився в Англії з важким захворюванням – фокомелією обох рук (відсутність чи недорозвинення кінцівок). Причиною цього стало те, що його матері прописали сильний препарат Талідомід, який вона приймала під час вагітності.

На жаль, це той випадок, коли некомпетентність або професійна помилка лікаря можуть істотно змінити життя людини. І не в кращу сторону. Хлопчик народився без передпліч і плечей, а його пензля ростуть прямо з тулуба.

Але проблеми зі здоров'ям і фізичні вади не стали для Мета перешкодою на шляху до щасливого майбутнього. Він не соромиться своєї зовнішності і навіть частенько шокує публіку, виступаючи голяка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Хлопець став успішним рок-музикантом і отримав популярність завдяки ролі Тюленя в популярному серіалі "Американська історія жахів: цирк виродків".

Не виключено, що саме фокомелія допомогла акторові стати знаменитим. Завдяки хвороби йому вдалося настільки реалістично зіграти персонажа, який страждає від несправедливості і вроджених вад. Творцям серіалу не довелося переробляти зовнішність хлопця з допомогою комп'ютерної графіки або гриму.

Своїм прикладом Фрейзер довів усім, що для досягнення успіху в шоу-бізнесі зовсім не обов'язково мати ідеальну зовнішність, бути привабливим спортивним красенем або мати гору м'язів. Головне – це цілеспрямованість, працьовитість, талант і величезна сила волі.

"Знай.uа" вже розповідав про те, що актори "Гри престолів" поділилися цікавими відео з бекстейджа

Читайте також: 10 зірок, яких не підкосили невиліковні хвороби

Нагадаємо: Майкл Джей Фокс став успішним актором, незважаючи на хворобу Паркінсона