Відомий портал BuzzFeed опублікував відповідь на популярний запит, присвячений можливості головного героя франшизи "Сутінки" займатися сексом. Секрет розкрила користувачка Дженна Гіллаум.

За словами дівчини, довгий час її та інших шанувальників "Сутінків" мучило питання: як Едвард збуджується, якщо в його тілі немає крові. Також цікавих шанувальників цікавив спосіб зачаття дитини.

Фанати засипали автора саги Стефані Майєр листами з проханням пояснити фізіологічні процеси вампіра. В результаті вона вирішила відповісти всім допитливим на своєму сайті.

За словами Майєр в тілі вампіра є безліч отруйних рідин, які мають схожі функції з рідинами людини.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Реакція збудження присутня у вампірів, оскільки деякі отруйні рідини змушують тканини реагувати так само, як при припливі крові", - зазначила автор саги.

Таким чином письменниця пояснила вагітність коханої Едварда Белли. У тілі вампірів, виявляється, є отруйна рідина з генетичною інформацією типу сперми. Вона і здатна зв'язуватися з людською яйцеклітиною.

Нагадаємо, що серія фільмів "Сутінки" виходила на екрани з 2008 року по 2012 рік. Сценарій був заснований на чотирьохсерійному романі Стефані Майєр. Головні ролі виконали Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт.

Також раніше повідомлялося, що популярна американська актриса Ешлі Грін, відома по ролі Еліс в сазі "Сутінки", показала на своїй сторінці в Instagram оголений знімок з нудистського пляжу. Після весілля актриса та її чоловік Пол Коурі відправилися в медовий місяць на Гаваях. Там парочка засмагає у малолюдних місцях.

Нагадаємо, Netflix визначився з актрисами на ролі Цирі і Йенніфер в серіалі "Відьмак".

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо, хто отримав головну роль в "Вестсайдской історії" Стівена Спілберга.

Знай.uа писав, Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет.