Популярний американський магазин вирішив випустити дуже креативний товар, який нібито повинен був символізувати те, наскільки шалено люди люблять Різдво, і фактично повернуті на святі.

Однак, така Різдвяна серія товарів піддалася критиці через глузування над людьми з психічними розладами. Про це повідомляє The Independent.

Повідомляється, що компанія TK Maxx випустила серію товарів для дому з написом "I have OCD… Obsessive Christmas Disorder" (У мене ОКР... Обсесивно-компульсивний (Різдвяний) розлад), заснований на збігу перших літер свята і частини психічного захворювання.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Після того, як покупці розкритикували креатив TK Maxx, мережа магазинів принесла вибачення і заявила про початок вилучення продукції з цим дизайном з продажу.

"Ми не хотіли нікому нашкодити і відразу запустили процес вилучення товарів, дізнавшись про проблему", - повідомив представник компанії.

На думку громадськості, над психічно хворими людьми знущатися негуманно. Саме тому серія товарів для дому від великої мережі гіпермаркетів піддалася жорсткій критиці.

"Твіттер" просто зайшовся гнівом після того, як серію товарів побачили в ритейлі. Цю образу - визнали багато користувачів.

Зазначимо, обсесивно-компульсивний розлад є психічним захворюванням, при якому у хворих виникають нав'язливі, які заважають або лякають думки (обсессії), від яких вони намагаються позбутися за допомогою повторюваних ритуальних дій (компульсій).

Проте нікому не вдасться переплюнути власника магазину для дорослих, який в 2016 році влаштував на вітрині свого закладу різдвяний вертеп, в якому роль Діви Марії, святого Йосифа і немовля Ісуса виконували розписні керамічні секс-іграшки.

Святкове прикрашання секс-шопа в іспанському місті Талавера-де-ла-Рейна викликало протести релігійної громадськості.

Проблеми почалися, коли в магазин з'явився обурений громадянин і зажадав прибрати вертеп. Він пообіцяв, що сам зробить це, якщо його вимогу проігнорують.

Незабаром вивіска була зіпсована, на ній з'явився напис "грішники". Біля входу в магазин юрмилися ображені городяни і дошкуляли відвідувачам.

У голосуванні, яке влаштував секс-шоп, взяли участь 988 осіб. 78,5 відсотків з них вважають, що вертеп потрібно повернути.

Нагадаємо, в українській столиці відбувся "гарячий" інцидент. У мережі опублікували відео, на якому видно, як при вході в магазин на відвідувачів ллється вода.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в американському місті Дербі, штат Вермонт, невідомий чоловік відправився в супермаркет Walmart і скоїв неймовірно щедрий жест.

Також "Знай.uа" писав, як влаштувати свято так, щоб діти вас не зненавиділи.