Канал HBO вирішив зробити справжній подарунок фанатам серіалу "Гра престолів". Творці епічної кіносаги зняли спеціальний епізод за участю загиблих персонажів.

Зйомки серії, у якій померлі "воскреснуть", пройшли на початку цього року в Белфасті, повідомляє Entertainment Weekly.

Наразі важко сказати, чи всіх померлих вернуть до життя, чи лише найулюбленіших, проте вже достеменно відомо, що в зйомках взяв участь Шон Бін, а це значить, що ми точно побачимо "воскреслого" Неда Старка.

Також відомо, що під час зйомок спеціального випуску в Белфасті з'явився Джейсон Момоа, який зіграв Кхала Дрого. Останній раз ми могли бачити Кхала у другому сезоні серіалу і то лише у видінях Дейнеріс.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Творці популярно серіалу зазначають, що цей епізод не буде транслюватися на HBO в рамках фінального восьмого сезону. Він вийде лише як доповнення до спеціального повного збірника "Гри престолів", реліз якого відбудеться після виходу фінального сезону.

Спеціальну серію із "воскреслими" героями не покажуть по телевізору. Вона разом із повною збіркою поступить у продаж відразу після трансляції останнього восьмого сезону.

Нагадаємо, автор книг, за якими знімають легендарний серіал Гра Престолів, Джордж Мартін анонсував зйомки нових серій-приквелів.

Мартін відразу ж розкрив декілька таємниць нових серіалів. Зокрема, він відзначив, що події розгортатимуться за п'ять тисяч років до основного сюжету.

Крім того він розповів, що глядачам розкриють історію та головні таємниці роду Таргарієнів. Події засновані на сюжеті нової книги Мартіна "Полум'я і кров".

Як повідомляв портал Знай.ua, головним переможцем на врученні щорічної премії Creative Arts Emmy Awards став серіал "Гра престолів".

Епічна кіносага в цьому році забрав 7 статуеток. Всього масштабне шоу було представлено у 22 номінаціях.

Також Знай.ua писав, стало відомо, хто виконає головну роль в приквелі Гри Престолів