24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує в кабіні пілотів вертольота. І все б нічого, але незважаючи на холод, дівчина приїхала покататися у повітрі у відвертому вбранні з голими руками і животом. На ній чорні лосини і спортивний топ, який оголює груди і живіт. Шанувальники також помітили, що у дівчини від холоду почервоніли пальці. На обличчі Альони, як завжди, щільний шар штукатурки, а волосся розпущене. Вона сидить в дивній неприродній позі, вигнувши спину і виваливши груди вперед.

У підписі до фотографії Омович написала: "Політаємо? Мені здається, кращий подарунок на НГ – це політ на вертольоті. Згодні?", - запитує у шанувальників модель, а також вказує у підписі клуб, в якому вирішила покататися на повітряному судні. Шанувальники моделі не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нові фото на сторінці моделі.

Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі і того, що вона одягнена не по погоді. "В шубці було б красивіше фото. Не обов'язково бути скрізь роздягненою", "Не холодно?", "Руки червоні від холоду", "Альона вогонь, як зазвичай. Не перестаю захоплюватися тобою", "Ну всі ж помітили цей фотошоп внизу цицьок", "А на повітряній кулі ви літали?", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.