Гороскоп на тиждень дасть правильні орієнтири і допоможе провести дні з максимальною користю. Дізнайся, в чому зірки будуть прихильні, а чого краще не робити в найближчі дні. Гороскоп на 3-9 грудня розставить все на свої місця.

Овнам зірки подарують підвищену емпатію. Варто скористатися їй і допомогти близьким. Тиждень буде позитивним, особливо 6, 7 і 8 грудня.

Тельців буде стабільний тиждень, але може бути не дуже сприятливим. Обережним варто бути 8 грудня, краще провести його наодинці з собою і уникати конфліктних ситуацій.

На Близнюків чекає низка позитивних змін. Особливо сприятливий період настане з 6 грудня. Варто приділити час сім'ї і не забувати про романтичні зустрічі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раків можливі різкі перепади настрою, а також зриви планів. Особливо обережним варто бути 5 і 9 грудня. Головне – не здаватися в починаннях і вірити в себе. Проводьте більше часу в оточенні близьких і дорогих людей.

У Львів спокійний продуктивний тиждень. Безпричинні переживання можуть з'явитися 8 грудня, варто гнати їх геть.

Для Дів цей тиждень стане досить важливим. Вони будуть у центрі уваги і тому 3, 4 і 5 грудня їм варто захистити себе від чужої негативної енергетики і спиратися тільки на власні сили, особливо на роботі.

Терези можуть зіткнутися з втомою, підвищеною сонливістю. Найкраще в цей період занепаду сил змінити обстановку. Спілкування з друзями і нові знайомства допоможуть позбавитися від емоційних проблем.

Скорпіонів чекає спокійний тиждень. Проте варто бути обережним з оточуючими людьми і звузити коло спілкування на цей період до самих близьких.

Стрільці будуть знаходитися в енергетичному балансі. Їм потрібно сконцентруватися на тому, чого вони хочуть від життя і не упускати можливостей. Схопити удачу за хвіст і користуватися будь-яким шансом на роботі і в любові.

Козерогів чекає спокійний і щасливий тиждень. Удача слідує по п'ятах і присутня у кожній сфері життя.

Водоліям варто бути акуратним 6 грудня. В цей день можуть проявитися найгірші риси характеру. В інші дні добре піде робота над новими проектами і завданнями.

Рибам варто запастися терпінням і робити все з максимальною послідовністю. Краще звернути увагу на проблеми сім'ї та близьких людей.

Нагадаємо, гороскоп на тиждень: кого спіткає невдача, а кого огорошит успіх.

Як повідомляв Знай. ua, ці знаки Зодіаку під крилом Ангела-хранителя.

Знай. ua писав, кого доля випробує на міцність.