Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує у звабливій білизні. Чорний комплект складається з витонченого мережива і блакитної вишивки. Також дівчина одягла бежеві панчохи і підв'язки в тон комплекту. Ліндсі фотографує себе в дзеркало на телефон і стоїть у зухвалій позі.

У підписі до фотографії Ліндсі Пелас написала: "Я віддаю перевагу грайливому і приємному", а також вказала бренд нижньої білизни, в якій позує. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло.

"Ліндсі, у тебе розкішні груди", "Твоє тіло божественне", "Ці груди зводять мене з розуму", "Богиня", "Ліндсі, ти прекрасна", "Це ваш кращий знімок", "Красуня", "Дуже сексуальна", "Дуже гаряча, красива фотографія", "Виглядаєш дуже гарно", "Бомба", "Обожнюю тебе, твоє тіло чудове, ти чудова", "Дуже красиво!", "Дуже подобається колір вашого волосся", "Ти така гарна! Ти заслуговуєш найкращого", "Чорт візьми, це тіло чудове", - пишуть захоплені шанувальники Ліндсі в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.