У медичній практиці іноді трапляються шокуючі ситуації, в які неймовірно складно повірити. І це один з таких випадків.

Ядира Ростро – 31-річна жінка, яка народилася і виросла в Техасі. Протягом дев'яти місяців вона страждала від жахливого головного болю, яку нестерпно було терпіти. Крім мігрені, жінку також турбувало погіршення зору.

Переживаючи за своє здоров'я і не маючи сил більше терпіти, вона нарешті зважилася на огляд. Дівчина звернулася до лікаря. Щоб встановити діагноз, необхідно було пройти обстеження. Ядире зробили МРТ. Отримані знімки допомогли медикам виявити новоутворення в мозку. Вони вирішили, що це пухлина.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після проведення додаткових, більш ретельних аналізів лікарі отримали приголомшливі результати. Виявилося, що в мозку жінки були личинки черв'яків. Саме через них у дівчини і боліла голова. В це не могли повірити ні лікарі, ні сама Ядира.

Певно, личинки потрапили в організм пацієнтки разом з їжею – під час поїздки в Мексику.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про малюка, який народився з унікальною аномалією

Читайте також: знайдено оригінальний спосіб діагностики недокрів'я

Нагадаємо: створено швидкий і безболісний тест на смертельні захворювання