Житель Сан-Франциско (США) провів масштабне дослідження за допомогою програми Tinder і з'ясував, які чоловіки подобаються жінкам більше — з бородою чи без. Так він не тільки знайшов відповідь на своє питання, але і зробив статистику за расою та віком жінок, які брали участь у його експерименті.

Так хлопець завів два аккаунта в Tinder, сфотографувався з бородою і без, підрахував метчи і заніс їх результати в таблицю. На абсолютну точність дослідження автор не претендує.

Результат цього дослідження не показує, люблять жінки бороданів взагалі або ж бороданів люблять жінки, які живуть недалеко від мене. Експеримент показав, виявляють інтерес тільки до моєї бороди. Хто знає, може, інші чоловіки привабливі, коли гладко поголені.

У першому профілі він на всіх фото бородатий, у другому — гладко поголений.

Експериментатор підійшов з усією серйозністю до дослідження і створив оригінальні фотографії для профілю, які, на його думку, збільшили б його шанси на успіх. А для того, щоб залишитися анонімним, хлопець замазав очі і трохи заблюрил обличчя.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Перше — ділове фото, зроблене нібито випадково.

Друге - фото, на якому хлопець чимось зайнятий.

Третє — у компанії друга.

Ну і, природно, фото з котиком.

В тих же образах і позах хлопець знявся без бороди.

Наступним кроком стало створення двох практично однакових профілів. Щоб їх можна було відкрити паралельно, хлопець встановив на телефон спеціальну програму. Всі сплески уваги до його особистості він зазначав у спеціальній табличці.

протягом п'яти днів (з ночі неділі за ніч п'ятниці) кожні 12 годин я відкривав спочатку один профіль, свайпил вправо 100 разів, а потім повторював те ж саме в іншому профілі. Кожен вечір я додавав всі метчи в електронну таблицю.

Всього зустрітися з молодим чоловіком захотіли 94 дівчини. З них 64 привернув профіль з бородою.

Це не було для мене таким вже великим шоком. Я ніколи не вмів голитися ідеально, та й у мене чудова руда борода, було б ганебно, якби вона програла.

Статистика також показала, що бороду найчастіше обирали жінки 33 років.

Гладке обличчя воліли 28-річні.

Також за його даними, профіль з бородою був більш популярний у білих дівчат.

У той час як безбородий — у азіаток.

Було певне перетинання між жінками, які обирали мої профілі: іноді одна і та ж жінка звертала увагу на обидва. Лише кілька з них зрозуміли, що і там, і там — один і той же чоловік. Зазвичай вони знаходили все це забавним, як тільки я розповідав про експеримент.

Однак, на думку редитторів, такий результат вийшов через кілька причин. З бородою хлопцеві явно краще, вважають вони і знімки без бороди виглядають не природніми.

Нагадаємо, GQ назвав найстильніших чоловіків року, вони зачарують вас своєю привабливістю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", психологи розповіли 5 секретів жінок, від яких ніколи не йдуть чоловіки.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли, як сайти знайомств впливають на наш вибір.