Ще в 2017 році соцмережі вразило нове вірусне божевілля в особі милої дівчини. Іранка Сахар Табар (Sahar Tabar), прославилася численними пластичними операціями, завдяки їм нібито стала копією Анджеліни Джолі.

Так за даними англомовного арабського сайту і європейських таблоїдів, ця дівчина у своєму ще ніжному віці нібито зробила більше 50 пластичних операцій і сиділа на багатомісячній дієті, щоб її вага не перевищувала 40 кг, при зрості близько 150 см.

Але ось вам ефект медіа: буквально за добу число підписниківв її Інстаграма підскочив з 60 тисяч до півмільйона, а хештег з ім'ям дівчини-сенсації потрапив у світові топ-тренди.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На знімках в повний зріст вона дійсно виглядає дистрофіком, з непропорційно великою головою, тоненькими кінцівками і "павучими" пальцями.

Деякі користувачі Instagram і Reddit і раніше припускали, що вона виглядає так завдяки фотошопу або надмірному макіяжу. І виявилися праві.

За даними порталу Scopes, який перевіряє новини на достовірність, існує два Instagram-аккаунта, які ведуться від її особи. На один з них звернули увагу ЗМІ, в той час як в іншому 28 листопада з'явився пост, де дівчина зізнавалася, що її зовнішність — не тільки результат хірургічного втручання, але і фотошопу та макіяжу.

У своєму відео дівчина зазначила, що робила пластичні операції, однак не в такій перебільшеній кількості, як це піднесло ЗМІ. Дівчина не приховувала свого обурення щодо того, в якому неправдивому світлі її показали.

"Привіт, мої відносно дорогі підписники, щодо тієї фотографії, яку ви так уважно вивчаєте, хоча я її не люблю, я її зберегла... Хочу сказати, що робила кілька операцій, але не 50, а іноземні сайти і канали дуже упереджено поставилися до моїх знімків. Я вже подумала, що вони живуть в 18 столітті і не чули ні про технології, ні про макіяж, тому вони так і здивувалися", — наводить слова дівчини Scopes.

Через деякий час дівчина видалила відеозвернення, а також зробила свій аккаунт закритим від сторонніх підписників. До речі, число останніх різко знизилося.

Нагадаємо, 10 жертв пластичної хірургії, від яких стає моторошно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережа сміливим нарядом.

Також "Знай.uа" писав, Бред Пітт зробив Анджеліні Джолі пропозицію, від якої неможливо відмовитися.