У сучасному світі відбувається безліч звірячих злочинів. Мова йде не тільки про вбивства, насильство, пограбування, напад на людей, але і про жорстоке поводження з тваринами. Багато кривдників уникають свого покарання, але в даному випадку справедливість восторжествувала.

Радослав Чзеркавски – чоловік, який заплатив за скоєне. Він жорстоко знущався на своїм пітбулем. У Киї виявили страшні переломи, сильні опіки і безліч ран по всьому тілу: на хребті, черепі, мовою і навіть в очах. Численні рани змусили Радослава подумати, що тварина вже не виживе. І він просто виставив її на вулицю вмирати.

На вулиці цуценя знайшли небайдужі люди. Вони відвезли її в центр невідкладної допомоги для тварин. На жаль, пітбуль перебував у жахливому стані. Нанесені травми були несумісні з життям. Щоб позбавити його від страждань, лікарям довелося приспати Кву.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Це сталося 5 років тому. З тих пір проводилося детальне розслідування і проходили судові процеси. Жорстокого мучителя звинуватили у 12 випадках живодерства. В результаті Радослав отримав 10 років тюремного ув'язнення. Крім того, йому до кінця життя заборонили контактувати з тваринами, підходити до них і брати до себе додому. Покарання він відбуватиме на батьківщині – у Польщі, куди його депортували.

Президент Ліги допомоги тваринам, Мері Ні, сказала, що цей вирок увійде в історію. Він стане стартом посилення санкцій і створення правильного і справедливого закону про захист тварин.

Жінка повідомила:

"Сьогодні історичний день для Масачусетса. Вирок Радослава Чзеркавски допоможе всім побачити і зрозуміти, що люди, які жорстоко поводяться з тваринами (а в даному випадку надзвичайно жорстоко), будуть нести відповідальність за скоєне".

Цей випадок справив величезний вплив на суспільство. Багато хто навіть не підозрювали, що людина здатна на такий дикий вчинок. На щастя, жорстокому чоловікові не вдалося уникнути покарання.

Портал "Знай.uа" раніше писав про милого їжачка зі Львова, який обожнює посміхатися і фотографуватися

Читайте також: як за знаком Зодіаку визначити, яка порода собак вам підходить

Нагадаємо: дбайливий собака врятував малюка, якого мати залишила на вулиці лютий мороз