Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в одних лише трусиках-бікіні без бюстгальтера. Вона сидить у ліжку впівоберта до камери і невинно прикриває голі груди долонями. І при цьому млосно дивиться в камеру. Її довге світле волосся розпущене і ніжними локонами спадає на спину і плечі. На обличчі моделі легкий, майже не помітний макіяж, а на її руці тоненький браслет.

У підписі до фотографії Ліндсі Пелас написала, що знялася для чоловічого глянцевого журналу "Максим". А також позначила фотографа, який проводив з нею цю спекотну фотосесію. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло.

"Дуже гаряча, красива фотографія", "Виглядаєш дуже гарно", "Бомба", "Обожнюю тебе, твоє тіло чудове, ти чудова", "Дуже красиво!", "Дуже подобається колір вашого волосся", "Ліндсі, у тебе розкішні груди", "Твоє тіло божественне", "Ці груди зводить мене з розуму", "Богиня", "Ліндсі, ти прекрасна", "Це ваш кращий знімок", "Красуня", "Дуже сексуальна", "Ти така гарна! Ти заслуговуєш найкращого", "Чорт візьми, це тіло чудове", - пишуть захоплені шанувальники Ліндсі в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.