Астрологи запевняють, що лише три знаки Зодіаку з дванадцяти мають особливо сильними ангелами-охоронцями. Про таких кажуть, що вони народилися під щасливою зіркою і називають їх везунчиками. Розповімо про ці счастливцах.

БЛИЗНЮКИ

Від природи володіють неймовірною інтуїцією. Завдяки цьому практично в кожній справі їм не щастить.

Дуже часто завдяки на перший погляд випадковим збігом обставин вони опиняються в потрібний час і в потрібному місці. Заводять доленосні знайомства і проводять блискучі зустрічі. А всьому причиною їх ангел-хранитель, який сильно допомагає вдячним Близнюкам.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ДІВА

Представники цього знака переконані, що їм нічого не дістається "з неба" і все хороше в своєму житті вони отримують завдяки своїм зусиллям та кропіткій праці. Частково це правда, однак Діви перебувають під потужним захистом ангела-хранителя.

Ангел-охоронець допомагає Дівам домагатися успіху і головне, утримувати його в руках. Також вони від природи мають гострий розум, розвинену інтуїцію і неймовірне чуття.

СТРІЛЕЦЬ

Найоптимістичніший знак серед усього зодіакального спектру. Стрільці – неймовірно позитивні і вдячні люди. Вони вірять у краще і найчастіше так і відбувається.

Добре тягнеться до гарного і це виразно про представників цього знака Зодіаку. Вони відкриті до всього нового і часом схожі на маленьких дітей, які живуть у передчутті Різдва.

Нагадаємо, астрологи вивели ваших демонів на чисту воду.

Як повідомляв Знай. ua, потрібно встигнути зробити до Нового року кожному знаку Зодіаку. Після цього ви зможете зустріти Новий рік зі спокійною душею.

Знай. ua писав, гороскоп "багатих" знаків Зодіаку. Всі ми різні, а тому володіємо різними наборами якостей, які можуть нам допомогти, в тому числі, і з фінансовим забезпеченням.