У легендарної групи Акваріум з'явилася нова пісня під назвою Бой-баба. У композиції музиканти згадують репости, дауншифтерів, биткоины, ретвіти, Курочку-Рябу, Харві Вайнштейна і Бенксі. Головним персонажем синглу виступила "Бой-баба", про що і говорить його назва.

27 листопада лідера і групи Борису Гребєнщикову виповнилося 65 років. В честь цього "Акваріум" відправився в гастрольний тур, який триватиме до кінця зими. На концертах БГ порадує слухачів синглами з нового альбому, а також усіма улюбленими хітами. Минулий альбом під назвою "Час N" вийшов у лютому 2018 року.

Пісню БГ "Бой-Баба" можна послухати і скачати на Apple Music. Кліп представлений на офіційному каналі БГ в YouTube. Ви обов'язково повинні оцінити її!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав: "украинский" кліп Шнурова б'є рекорди в мережі

Читайте також: Топалов забрав Тодоренко з новонародженим сином з пологового будинку

Нагадаємо: Лобода закликає фанатів на концерт