Кілька днів тому зіркова пара Тодоренко і Топалов вперше стали батьками. Цікаво, що на відміну від інших зірок, ведуча "Орла і Решки" вибрала для появи первістка звичайний пологовий будинок.

Топалов і Тодоренко залишали пологовий будинок дуже скромно, у супроводі одної помічниці. Регіна сама тримала дитину на руках. Унікальні кадри вдалося зняти одному з російських таблоїдів.

Поки що від зоряної пари не надходило офіційних заяву про появу сина. У пологовому будинку ведуча значилася під вигаданим прізвищем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в середу, 5 грудня, українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко народила первістка в одній з московських клінік.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні говориться, що дитина з'явилася на світ 5 грудня в пологовому будинку № 29 імені Н.Е.Баумана в Москві.

Радісну новину також підтвердив новоспечений молодий батько Влад Топалов.

Топалов і Тодоренко
Топалов і Тодоренко

Чоловік розповів, як відбулися пологи і як почувають себе мама і малюк. За словами співака, син з'явився на світ з вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів. Також артист зазначив, що зараз Регіна та її первісток почувають себе добре.

Варто також зазначити, що пара зіграла весілля всього кілька днів тому, причому таємно від представників ЗМІ та громадськості в цілому. Сама церемонія була закритою, на ній були присутні лише близькі родичі.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Нагадаємо, відома українська телеведущая, зірка програми "Сніданок" на каналі 1+1 Валентина Хамайко вчетверте стала мамою. У неї народився син.

Раніше Знай.ua повідомляв, відома російська актриса Єлизавета Боярська, дочка зірки радянського і російського кіно Михайла Боярського, яка раніше увійшла в число найкрасивіших жінок світу, народила другого сина.

Також Знай.ua писав, відома українська телеведуча та співачка 28-річна Регіна Тодоренко і 33-річний російський музикант Влад Топалов у липні цього року побралися на Корсиці.