В ефірі радіо BBC Radio 4 вийде комедійний мюзикл присвячений 37-річній Меган Маркл і 34-річному принцу Гаррі. Його назва - "Шостий у черзі на престол і я" (The Sixth in Line to Be King and I).

За даними британських ЗМІ, творці цього мюзиклу були натхненні роботами композитора Річарда Роджерса і поета Оскара Хаммерстайна, творчий союз яких був вельми популярний в 40-50-ті роки минулого століття (саме вони є авторами відомих мюзиклів "Звуки Музики" (The Sound of Music) і "Оклахома!" (Oklahoma!)).

Радіоактори спробують припустити, як життя герцога і герцогині Сассекських зміниться в 2019 році, коли у них з'явиться первісток.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Меган Маркл зіграє 36-річна британський комік Піппа Еванс.

Почути мюзикл, тривалість якого складе 15 хвилин, можна буде в ефірі радіостанції 31 грудня — саме на цей день запланована його прем'єра.

Нагадаємо, всі хто дивився пряму трансляцію з весілля принца Гаррі і Меган Маркл, пам'ятають один з найбільш зворушливих моментів церемонії - коли батько нареченого, принц Чарльз, вів наречену до вівтаря.

Тоді герцог Сассекський, розчулившись, висловив щиру подяку отцю і мало не пустив сльозу.

Цей момент вразив до глибини душі не тільки глядачів по всьому світу, але і самого принца Чарльза. За словами королівського репортера, батько Гаррі та Вільяма навіть зберігає фото того, як він супроводжує Меган по дорозі до вівтаря, в рамці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 19 травня відбулося довгоочікуване весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл.

Раніше “Знай.uа” писав, що Принц Гаррі підніс коханій Меган відразу два чарівних подарунки, які одразу розтопили її серце.