Біологи з Оксфорда провели дослідження, щоб дізнатися, як можна визначити жінок, здатних на зраду.

Цю інформацію повідомляє replyua.net.

Фахівці з'ясували разючу деталь - характерну особливість жінки, яка готова зрадити своєму обранцю.

За словами вчених, жінки з більш довгим вказівним пальцем, ніж безіменний, набагато частіше зраджують своїм чоловікам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вчені привели наукові докази даного феномена. Відповідно, чим більше співвідношення, тим вищий рівень естрогену в організмі. Жінки з високим рівнем естрогену часто бувають не задоволені відносинами з партнером і шукають інших чоловіків.

Свої здогади вчені підтвердили не тільки на людях. У людиноподібних мавп, лабораторних мишей і щурів також простежується подібний ефект.

Нагадаємо, 23 листопада – один з найпопулярніших днів для інтриг «на стороні» в цьому році. Це можна пояснити як холодною погодою, так і останньою можливістю "невірним" як слід погуляти перед довгими вихідними, передає МедикФорум.

У деяких країнах світу цей день називаються "невірна п'ятниця", оскільки це чи не остання можливість зрадників зробити свою справу, залишаючись при цьому в тіні. А все через те, що настає довгоочікуваний сезон свят і подарунків, а це, погодьтеся, не найкращий час для зрад. Тому будьте обережні, якщо у цей день ваша друга половинка трохи затрималася на роботі.

Принаймні, саме таку інформацію публікує популярний сайт, який організовує побачення для одружених людей. Такі сайти користуються суттєвим попитом: вони дозволяють об'єднати людей, які вже у шлюбі, але хочуть завести когось на стороні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Стресс "дорослі відео" і не тільки: вчені перерахували вбивць лібідо.

Також "Знай.uа" писав про те, як впоратися з кризою у відносинах.