Хаскі не зовсім звичайні тварини, і іноді у власників з'являється відчуття, що у таких собачок хтось заздалегідь вбудовує генератор нових несподіваних ідей. Можливо, так і є, і, перш ніж завести такого вихованця, ви повинні розуміти, що після його появи ваше життя ніколи не буде колишным.

Наприклад, господиня такого песика з Китаю в цьому переконалася. Так відвідувачі зоопарку зняли на відео, як хаскі і тигр, які перебували у вольєрі, влаштували гру в квача. На ролик звернуло увагу видання Daily Mail.

На відео спантеличені тварини носяться один за одним, намагаючись дістати суперника. І якщо собака має намір пограти з хижаком, то тигр явно налаштований на ситний обід.

Люди, якы проходять повз, сміялися над біганиною хаскі і тигра, якы ніби пародіюють один одного.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сама господиня хаскі зізналася, що її собака сама підбігла до вольєра і почала на нього голосно гавкати. Можливо, просто поздоровалася і забажала подружиться. Мешканець зоопарку прийняв пса за потенційну здобич і погнався за нею, а хаскі сприйняв це як гру.

Відео широко розійшлося в китайській соціальній мережі Weibo: воно набрало більше мільйона переглядів і сотні коментарів.

Быльшысть відзначили, що псові потрібно бути більш вимогливим, адже цей кіт з ним зовсім не збирається грати.

Інша собака породи хаскі на ым'я Зеус частенько висловлює свій протест. Відео, де собака скиглить і не хоче вставати зі свого місця стало вірусним в мережі.

В коротких роликах господиня просить собаку встати з місця, проте пес просто ниє і не хоче слухатися.

У Зеуса є свій канал на YouTube з мільйоном переглядів під роликами. У каналу п'ять мільйонів переглядів і 12 тисяч передплатників.

Нагадаємо, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого зафіксували камери спостереження.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.