Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковські, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковські стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковські продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, який і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливий знімок у білому купальнику-бікіні, який майже не приховує інтимні місця на тілі. Емілі лежить на шезлонгу, приймаючи сонячні ванни. Вона лежить в сексуальній позі, яка тільки підкреслює ідеальну фігуру дівчини. Емілі прикрила обличчя рукою, захищаючи очі від сонячних променів.

У підписі до фотографії модель написала: "Вихідні мрії". Шанувальники залишилися задоволені і почали засипати модель компліментами в коментарях.

"Будь ласка, я можу бути поруч з тобою?", "Я продовжую кусати екран, солодка", "Ти найкраща", "У тебе чудові стегна", "Ти дуже гаряча", "Богиня", "Ти досконалість", "Прекрасна", "Солодка", "Я хочу тебе", "Дивна", "Люблю тебе", "Гаряча дівчина", "З вашою красою навіть найсильніша людина може бути слабкою", "Фантастична", - пишуть захоплені фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковські роздяглася на камеру. Instagram-модель оголила солодкі булочки перед камерою. Дівчина показала спокусливий знімок в трусиках-бікіні коричневого кольору, демонструючи свою ідеальну попу. Дівчина стоїть біля холодильника спиною до камери. Її волосся розпущене і спадає на спишу, закриваючи верх від купальника. Вона як би крутить головою, від чого волосся розтріпується.

Нагадаємо, Емілі Ратаковски пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковські з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковські засвітити труси.