Дуглас Коултер – чоловік, який народився і виріс у штаті Вірджинія, США. Він заявив, що побудував в своєму підвалі справжнісінький термоядерний реактор. У мініатюрі.

Багато хто може подумати, що цей чоловік божевільний і все це придумав. Але це зовсім не так. Протягом багатьох років він служив у розвідці при уряді США. Зараз йому більше до душі відлюдницький спосіб життя. Але він не грає в комп'ютерні ігри, не займається "ничегонеделением" і не випиває щодня тонну алкоголю. Він навчається, розвивається і самовдосконалюється.

Завдяки отриманим знанням, навичкам, розуму і таланту йому вдалося самостійно освоїти зброярня, інженерна справа і деякі інші професії. У вільний час він обожнює ганяти на автомобілі, немов професійний гонщик.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Коутер живе в приватному будинку, в якому абсолютно все працює від енергії сонця. Чоловік запалює сигарети від паяльної лампи. Він керує інженерної консалтинговою компанією. Його головна мета – розкриття промислових таємниць. Він хоче, щоб абсолютно всі могли їх використовувати.

Дуглас не просто створив у себе вдома ядерний реактор. Він розповів про особливості його роботи, розкривши всі секрети. Чоловік переконаний, що міні-версію можна суттєво збільшити. Це дозволить використовувати реактор в глобальних масштабах, замінивши нафтові і електричні станції по всій планеті.

Цілком можливо, він зробив геніальне відкриття, яке допоможе змінити світ.

"Знай.uа" вже розповідав про те, що археологи натрапили на "ідеальний" камінь

А також: Маск розповів, як правильно вимовляти Tesla

Нагадаємо: вчені виявили невідому хворобу, від якої може померти людство