Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в чорному спортивному вбранні, яке складається з лосин та коротенького спокусливого топа, який ледь утримує восьмий розмір грудей моделі. В руках Ліндсі тримає невеликі гантелі. Її волосся зібране ззаду, а на обличчі ледь помітний макіяж. Дівчина не дивиться в камеру.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. А деякі навіть готові зайнятися спортом разом з нею.

"Дуже красиво!", "Ліндсі, ти чудова", "Хочу, щоб ти була моїм тренером", "Виглядаєш дуже гарно", "Дуже гаряча, красива фотографія", "Ліндсі, у тебе розкішні груди", "Бомба", "Які гантелі", "Ти дуже гарна і спортивна", "Обожнюю тебе, твоє тіло чудове, ти чудова", "Дуже сексуальна", "Ліндсі, ти моє натхнення і моя мотивація", "Красуня", "Ти така гарна!", "Чорт візьми, це тіло чудове", - пишуть захоплені шанувальники Ліндсі в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.