24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує не одна. Тепер Альона Омович запросила сфотографуватися свою подружку. Дівчата сидять на широкому підвіконні біля нарядженої ялинки. Для фотосесії брюнетка Омович одягла коротеньку чорну сукню без бретелей. Її подруга-блондинка – в білому короткому платті з одним рукавом. Волосся дівчат розпущене, а на обличчі щільний шар штукатурки.

Відповідно до задуму, блондинка в білому платті доповнила свій образ світлими черевиками на величезній шпильці. В таких черевиках і Альона, тільки у неї вони чорні. Подружки не дивляться в камеру. При цьому дівчата незвично переплели свої довгі стрункі ноги, утворивши дивну головоломку, яка знатно спантеличила шанувальників.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У підписі до фотографії Омович жартівливо написала: "Сфоткай, типу ми загадково дивимося вдалину". Підписники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчат компліментами, а деякі не в захваті від такої силіконової краси. "Ось це я розумію, тетріс", "Такі схожі, тільки колір волосся різний", "Крихітки, довгі ніжки", "Я спершу заплуталася, де чиї ноги", "Здається, що каблуком іграшку наколола", "Палички для суші".

Нагадаємо, українська Кардашьян ефектно розповіла про свою головну проблему.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.