Вчені виявили залежність між зростом людини та її сексуальним задоволенням. Виявилося, що чим вище людина, тим краще у неї сексуальне життя.

Такого висновку дійшли вчені з Америки, провівши опитування. Вони опитали тисячі людей та проаналізували отримані дані. Виявилося, що високі люди значно краще відгукувалися про секс, ніж ті, що мають низький зріст.

"58% людей, які оцінювали себе як високих, виявилися абсолютно задоволені своїм сексуальним життям. Серед людей, які вважають свій зріст недостатньо високим, середнім, таких виявилося лише 54%. Серед тих, що низькі ростом - 50%", - зазначили вчені.

Окрім того високі люди стверджують, що значно успішніші в кар'єрі, ніж низькі. Вони швидко рухаються по кар'єрні драбині, що приносить гарний заробіток та хорошу оцінку керівництва. Високі люди більше задоволені своїм фінансовим становищем в цілому, аніж усі інші.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Цікаво те, що більша половина (60%) низьких чоловіків зізналися, що хотіли б змінити свій зріст хірургічним шляхом, якби була можливість. Вони також заявили, що готові віддати за це немалі суми грошей. Про бажання мати більш високих партнерів також заявили 36% жінок.

Вчені переконані, що зв'язок між задоволенням сексуальним життям і зростом не є прямим. Вся справа в самооцінці людей, на яку зростання може впливати.

Нагадаємо, щурів викрили у поширенні нового захворювання.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", що вчені пояснили, які види спорту продовжують життя. У Гонконгу зафіксовано перший випадок інфікування щурячою гепатитом. Раніше у вчених не існувало доказів, що це захворювання може передаватися людям.

Також "Знай.uа" писав, зміни в кліматі викличуть Чорну смерть.