Ти живеш інтимним життям, але не отримуєш від нього максимум задоволення? Швидше за все, тобі притаманні сексуальні затискачі. Ми розповімо, як позбутися від них і зажити повноцінним життям. Передає Clutch.

1. Генеральна репетиція: потренуйся рухатися

Якщо твоя проблема в ліжку - це те, що ти скута і не можеш вільно рухатися, це можна виправити тренуваннями. Найкраще потренуватися на самоті, коли тебе ніхто не бачить.

Включи улюблену музику і налаштуйся на інтим. Згадай пози, в яких ви з коханим віддаєте перевагу займатися сексом. І повтори їх. Уявляй, що ти з ним і що ви займаєтеся любов'ю. Активно рухайся, всім тілом, видавай гучні звуки. Для зручності використовуй подушки. Особливо добре пройдуть тренування перед дзеркалом - ти побачиш, наскільки чудово виглядаєш під час сексу.

2. Акцент на відчуття

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ти нічого не відчуваєш під час сексу? Це теж можна виправити за допомогою тренувань.

Проведи цю вправа одна або зі своїм чоловіком. Не ставте цілі зайнятися сексом, просто ляжте і дослідіть тіла один одного. Зосередься на собі і на тому, що ти відчуваєш, і нехай твій чоловік гладить тебе і пестить. Повністю абстрагуюйся від сторонніх думок і зосередься на відчуттях. Так ви обидва зможете знайти свої ерогенні зони.

3. Сексуальна відвертість

Ти помічала, що під час близькості ти стискаєш щелепи, відчуваєш напругу в горлі? Це говорить про те, що у тебе є блок на вираження власних думок під час інтиму.

Говорити про сексуальні проблеми складно, тому потрібно почати з приємного. Після близькості розкажи, як тобі сподобалося займатися сексом, як тобі було добре і приємно. Спочатку говорити про це може бути складно, але потім ти навчишся виражати свої почуття.

Нагадаємо, як перестати соромитися і отримати задоволення в ліжку.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені виявили залежність між ростом людини і його сексуальним задоволенням.

Також Знай.ua писав, 6 пікантних фантазий, які повинна спробувати кожна пара.