Коли лікар повідомляє майбутнім батькам, що у них народиться двійня, це завжди несподіванка. Уявляєте, як зраділа Боббі Маккохью, коли дізналася, що у неї відразу сім?

До всього іншого, семернята народилися на дев'ять тижнів раніше зазначеного терміну в листопаді 1997 року і важили від 900 до 1800 грамів. Лікарі побоювалися, що вони не виживуть, і, на щастя, помилилися. Це перший випадок в історії, коли всі діти вижили.

За рік до цієї події у подружжя МакКой вже народилася дівчинка, але вони хотіли ще дітей, тому Боббі погодилася на спеціальну терапію. Ін'єкція препарату по боротьбі з безпліддям "Метродин" виявилася більш ніж ефективною. Боббі і її чоловік Кенні відмовилися від селективної редукції багатоплідної вагітності, дізнавшись, що вагітні сімома дітьми.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після народження семернят сім'я Маккой опинилася в центрі уваги, про них писали в газетах і журналах, запрошували на телебачення.

Навіть Білл Клінтон, який в той час був президентом США, особисто привітав родину МакКой. Також вони отримали в подарунок будинок, матеріальну винагороду, і для всіх сімох дітей заздалегідь сплатили за навчання в коледжі.

Семернята вже закінчили школу і обрали свій життєвий шлях. Діти живуть звичайним життям.

Кеннет

Кеннет вчиться в місцевому коледжі і в майбутньому готується стати будівельником.

Алексіс

Алексіс, що страждає церебральним паралічем, потрапила в 15% кращих у своєму класі, і вони разом з сестрою Наталі завоювали місця в Національному суспільстві пошани.

Брендон

Брендон - єдиний з сімох дітей, хто обрав для себе шлях, не пов'язаний з отриманням ступеня в коледжі. Своїм покликанням він вважає службу в армії.

Келсі

Келсі скористалася стипендією, обіцяною їм усім при народженні в Університеті Ганнібал-Лаграндж, і збирається стати артисткою.

Натан

Натан - друга дитина з церебральним паралічем переніс операцію на хребті в 2005 році, завдяки якій він може ходити. Зараз він навчається в Університеті Ганнібал-Лаграндж, вивчає комп'ютерні технології.

Наталі

Наталі також скористалася стипендією Університету Ганнібал-Лаграндж і отримує ступінь дошкільної освіті, як і сестра.

Джоел

Джоел, як і Натан, відправився в Університет Ганнібал-Лаграндж вивчати комп'ютерні технології.

Боббі і Кенні кажуть, що ні про що не шкодують, і вважають своїх дітей кращим, що траплялося з ними у житті.

Нагадаємо, найстаріші близнюки у світі відзначили 102 день народження. На рожевій вечірці вони поділилися секретами щасливого життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дуже схожі близнята витратили на пластику величезні гроші, і тепер шкодують про це.

Також "Знай.uа" писав, сестри-близнята одночасно змінили стать.