Модний світ підкорили сестри-близнючки з по-справжньому розкішними шевелюрами.

Ще кілька років тому дівчата жахливо соромилися свого волосся, наївно вважаючи, що вони їх спотворюють і заважають в будь-яких починаннях, стоячи непереборною перешкодою до краси і впевненості в собі. Коли панянки йдуть по вулиці, перехожі буквально згортають шиї, аби краще розгледіти дівчат з неймовірно пишним волоссям.

Сестер це завжди жахливо бентежило і навіть злило, але все змінилося, коли модний світ розгледів в цьому не недолік, а справжню родзинку і дівчат запросили зніматися для глянців. Близнята вже встигли попрацювати з такими всесвітньо відомими виданнями, як W Magazine, Vogue і Marie Claire .

Моделей звуть Кипріяна Куан і Ті-Кей і їх по праву визнали королевами натурального волосся: дійсно, таку шевелюру навряд чи ще коли-небудь побачиш. Нарешті дівчата перестали соромитися феноменального подарунка природи і зрозуміли, наскільки вони красиві й унікальні.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" писав про те, що моделі журналу Vogue знялися у пікантній фотосесії.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще