Еротичний гороскоп на 13 грудня Овен

Сьогодні вам потрібно більш уважно подивитися на свого партнера. Ви можете розглядіти в ньому щось, через що захочете його сильніше, або ж навпаки втечете світ за очі.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Телець

Вашому коханому знадобиться сьогодні не тільки ваше тіло, а й душа. Тому, якщо не хочете, щоб він в вас копався в моральному плані, не потрапляйте йому на очі.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Близнюки

Цього дня вам потрібно буде викричатися, щоб зняти напругу, яка накопичилася у вас за весь день. І краще б це були крики від задоволення.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Рак

Чому б вам сьогодні не спробувати щось таке, про що ви раніше навіть не думали? Зірки настійно радять урізноманітнити інтимне життя і привнести в нього нові пікантні деталі і ракурси.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Лев

Ви без поняття, що надіти на вечірку, щоб виглядати привабливо? Не надягайте нічого і залишіться вдома з коханим. Він оцінить свою власну ню-вечірку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 грудня Діва

У Дів гидливість вроджена, а сьогодні ще більше посилиться. Обранець же ніяк не допоможе в цій справі. Тільки все зіпсує. Так, він знову показав свою неохайність. Ну тепер може не сподіватися на вашу увагу.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Терези

Терезам, щоб запалювати по повній програмі потрібен не тільки партнер, але і глядачі. Не обов'язково кликати людей, можна поставити дзеркало або камеру.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Скорпіон

Скорпіони будуть сьогодні як гейша. Але не в тому сенсі, що дуже вправні в любові, а в тому, що будуть підтримувати розмову на будь-яку тему. Все ж в кінці вечора варто усамітнитися хоч на трохи.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Стрілець

Сьогодні ви захочете побешкетувати в ліжку і підкинути коханому парочку сюрпризів. Не факт, що вашому партнерові це сподобається, зате вам доставить неймовірне задоволення.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Козеріг

Козерогам сьогодні сподобається балуватися з фотоапаратом або навіть з відеокамерою, знімаючи легке домашнє еровідео. Найбільш сміливі навіть запросять третього - і зовсім не з метою «приєднатися», а лише щоб він міг підбирати вдалі «ракурси» і лише в деяких місцях асистувати ...

Еротичний гороскоп на 13 грудня Водолій

У Водоліїв сьогодні відсутнє почуття гумору. Геть. А це означає, що ви цілком можете образитися на безневинні підтрунювання вашого бой-френда над вашою зовнішністю і на повному серйозі вирішити, що він вас а) не любить, б) не хоче, в) і взагалі всіляко зі світу зжити намагається. Загалом, вашому хлопцеві доведеться неабияк постаратися, щоб загладити свою провину ...

Еротичний гороскоп на 13 грудня Риби

Від Риб, за запевненням астрологів, сьогодні потрібна тільки готовність дивитися на коханого незамутненим поглядом і не панікувати, що б не трапилося. Адже сьогодні ви відчуваєте себе на еротичній арені, як риба в воді, і будь-які перешкоди і перепони вам байдужі.

Як раніше повідомляв Знай.ua , дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, вже відомий гороскоп на 2019 рік. Дізнайтеся, що потрібно назавжди залишити в старому році .

Також Знай.ua повідомляв про те, що майбутній рік Жовтої Земляної Свині принесе в багато відносини гармонію і розуміння. Перевірте свою сумістність в гороскопі на 2019 рік.